KURUMSAL

< Geri Dön
HAKKIMIZDA 

SenapaStampa, çeyrek yüzyılı aşkın sektör tecrübesine sahip ve 1950'lerden bugüne kadar kendilerini ambalaj sanayisine adamış iki önemli kuruluşun birleşmesinden doğmuştur.

Başarılı olabilmek için ürün ve hizmet kalitesinin yani sıra ölçek ekonomisinin de önem kazandığı günümüzde Senapa ve Stampa birleşmesi, firmamızı dünya ile rekabet edebilecek konuma getirmiştir.. 

Temelinde ülkemizin küresel ekonomiyle entegrasyonu yatan bu birleşme ile SenapaStampa, özellikle kozmetik ve deterjan plastik ambalajlarında pazarın lideri konumuna gelmiştir. Bunun yanı sıra genel toplamda; ilaç, gıda, süt, madeni yağ v.b. endüstriyel sektörlerde de kullanılan, 50 ml. ile 20 lt. arasındaki plastik ambalajların üretiminde de önemli bir pay sahibi olmuştur.

 

Bir lider olarak hedeflerimiz; müşteriye özel mamullerin yanı sıra, standart ürün gamları geliştirmek, sektörel gelişmelere öncülük etmek ve faaliyet gösterdikleri sektörlerin devleri olan müşterilerimiz ile mevcut işbirliğimizi arttırmaktır. Yeni ve potansiyel iş ortaklarımıza uzun ve zorlu iş hayatlarında ambalaj konusunda gerekli desteği vermek ve uzmanı olduğumuz plastik şişe-kapak konularında hizmet etmektir. .