KURUMSAL

< Geri Dön

SenapaStampa tesislerimizde, 50-10.000 cc hacimli 40 adet “leak tester” donanımlı şişirme ve 5 adet One Stage PET makine parkı, kalıp içi etiketleme (IML) otomatik etiketleme, serigrafi, yaldız ve tampon baskı üniteleri mevcut olup ve 200 milyon adet/yıl kapasite ile müşterilerine hizmet verilmektedir.

G.O.S.B.’de bulunan 10.000 m2 kapalı alana sahip fabrikamız, kapalı devre soğutma sistemi, otomatik hammadde besleme, microgel kalıp soğutma v.b. altyapı destek üniteleriyle dünya standartlarında teknolojinin son yeniklikleri ile üretim yapmaktadır.

Yüksek teknoloji ve kapasiteye sahip, Techne, Magic, Ficher, Jomar ve Nissei markalı makinelerimiz ile PVC, HDPE, PP, PET-G, PET, LDPE hammaddeleri kullanılarak monolayer, Bi-ex şişeler üretilmektedir. Kapalı devre çalışan makinelerimizde el değmeden, temizlik ve hijyen şartlarında ilaç, gıda, süt kodekslerine uygun üretim prosesleri uygulanmaktadır.

Şişe üretimi kadar önemli olan tasarım ve araştırma - geliştirme faaliyetlerimiz, şirketimizin vazgeçemeyeceği ve bize önemli rekabet üstünlüğü getiren özelliğimizdir.
Şişe ve kapaklar için tasarım, modelleme ve kalıp imalatımız 3D CAD-CAM ve CNC tezgahlarımız ile kendi bünyemizde uzman kadromuz tarafından yapılmaktadır.

Enjeksiyon teknolojisi ile kapak üretimi yapan Bell Şirketler Topluluğu üyesi İnterkap ile koordineli çalışarak müşterilerimize şişe-kapak-dekorasyon alanlarında komple hizmet sunmaktayız.